Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, είχε δώσει σημεία ζωής για τελευταία φορά το ξημέρωμα της περασμένης Κυριακή.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ζακυνθινός ο τρίτος νεκρός του Norman Atlantic!
Κοινωνία
31/12/2014 | 21:14

Με ένα τρόπο που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί αποχαιρέτησε το 2014 το νησί της Ζακύθνθου, αφού στον κατάλογο των Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους στο ναυτικό δυστύχημα στο Norman Atlantic βρίσκεται και το όνομα του 59 χρονου συμπατριώτη μας Νίκου Παράσχη. Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό ήταν ο τρίτος νεκρός, μετά τον Γιώργο Δούλη και τον Κώστα Κουφόπουλο και τα στοιχεία του επιβεβαιώθηκαν από την ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη.

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο αδερφός του Ζήσης Παράσχης επικαλούμενος μαρτυρίες άλλων επιβαινόντων στο Norman Atlantic, ο 59χρονος έπεσε στη θάλασσα για να σωθεί όταν άκουσε να φωνάζουν κάποιοι «καιγόμαστε, καιγόμαστε». Ωστόσο ο κ. Παράσχης καταγγέλλει πως ο ίδιος ανακάλυψε εδώ και 26 ώρες ότι ο αδερφός του είναι νεκρός μετά από τηλεφωνήματα που έκανε σε νοσοκομεία στην Ιταλία καθώς στο πτώμα του βρέθηκε η ταυτότητά του.

Παρόλα αυτά η επίσημη ενημερώση από το λιμενικό, το υπουργείο Ναυτιλιάς και το υπουργείο Εξωτερικών ήρθε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης καθώς τότε επιβεβαίωσε η ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη στις ελληνικές αρχές τα στοιχεία του νεκρού. Σύμφωνα με τον Ζήση Παράσχη ο αδερφός του, οδηγός φορτηγού από τη Ζάκυνθο, έχασε τη ζωή του όταν έπεσε στα παγωμένα νερά προκειμένου να σωθεί από τις φλόγες που έκαιγαν το Norman Atlantic.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, είχε δώσει σημεία ζωής για τελευταία φορά το ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο πλοίο ευρισκόμενος μαζί με δυο ακόμη οδηγούς από το νησί μας όπου μετέφεραν από την Πάτρα προς την Ανγκόνα, λάδι. Έκτοτε δεν επικοινώνησε με κανέναν και δυστυχώς οι φόβοι της οικογένειας του επαληθεύτηκαν.

Πήγη: imerazante.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer