Μεγάλη κοινωνική προσφορά για τους νέους της χώρας μας
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ: 91 υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας
Κοινωνία
14/09/2015 | 18:42

Σε μια ακόμα μεγάλη πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς προχωρά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, προσφέροντας 91 πλήρεις υποτροφίες σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, με στόχο, φυσικά, την ενίσχυση του δικαιώματος όλων των νέων στην εκπαίδευση, σε μια ιδιαίτερη δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας.

Η μεγάλη αυτή εκπαιδευτική προσφορά που στοχεύει να δώσει πνοή στα όνειρα νέων ανθρώπων για σπουδές, απαλείφοντας το εμπόδιο της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουν οι οικογένειές τους, σηματοδοτεί την κοινωνική ευαισθησία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου της Ελλάδας, που Ηγείται και Πρωτοπορεί από το 1957 έως σήμερα.

Πρωταγωνιστώντας στην ποιοτική εκπαίδευση 58 χρόνια τώρα, ο όμιλος που ουσιαστικά εισήγαγε και καθιέρωσε το θεσμό των υποτροφιών στο εκπαιδευτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση, ανακοινώνοντας την παροχή 91 υποτροφιών στις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, ήτοι 7 υποτροφιών ανά περιφέρεια.

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε Περιφέρεια παρέχεται:

v  1 πλήρης –διετής- υποτροφία στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι

v  1 πλήρης –τριετής- υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων

v  5 πλήρεις –ετήσιες- υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer