Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ετοιμάζεται ο οργανωτικός τομέας της ΝΔ, κάτι που αποτυπώνεται σε εσωτερική οδηγία προς τις νομαρχιακές οργανώσεις της Ν.Δ.
Εκλογικά κέντρα για… παν ενδεχόμενο αναζητά η Ν.Δ.
Πολιτική
25/01/2017 | 20:27

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ετοιμάζεται ο οργανωτικός τομέας της ΝΔ, κάτι που αποτυπώνεται σε εσωτερική οδηγία προς τις νομαρχιακές οργανώσεις της ΝΔ και αποτυπώνεται στην φράση πως το κόμμα «οφείλει να είναι στο μέγιστο δυνατό επίπεδο οργανωτικής ετοιμότητας”.

Στο σχετικό έγγραφο με αποστολέα τον τομέα οργανωτικού, ζητείται από τους προέδρους ΝΟΔΕ να στείλουν προς το κόμμα «τους κατάλληλους χώρους στην περιοχή τους» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως «εκλογικά κέντρα».

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει πως η ΝΔ θέλει να είναι έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε μπορεί να στηθούν κάλπες στην χώρα.

Οι εκλογές άλλωστε είναι ένα πάγιο αίτημα της ίδιας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οφείλει να είναι ετοιμοπόλεμη, την ώρα μάλιστα που η περίπτωση εκλογών μπορεί να πάρει σάρκα και οστά σε δύο περιπτώσεις: είτε με την μορφή αιφνιδιασμού από πλευράς Μαξίμου, είτε έπειτα από κάποιο «ατύχημα» καθώς η πολιτική και οικονομική κατάσταση παραμένει ρευστή.

Πηγή: kathimerini.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer