Όσα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές, παρακαλούνται να την καταθέσουν εγγράφως μέχρι και την 15η Μαρτίου.
Εκλογές στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς
Κοινωνία
15/03/2014 | 10:27

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κεφαλληνίας ότι κατά τη συνεδρίαση της 15ης/01/2014 αποφασίσθηκε, σύμφωνα με το Ν. 1026/80 και με την υπόδειξη της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, η διενέργεια αρχαιρεσιών στο Σύλλογο για την εκλογή νέου 5/μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, 3/μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενός Εκπροσώπου του Συλλόγου στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και νέων μελών στο 12ο Περιφερειακό Πειθαρχικό Συμβούλιο Οδοντιάτρων. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο οδοντιατρείο της συναδέλφου Έφης Τζαννετάτου την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και από ώρα 10:00 πμ έως 14:00. Όσα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τις εκλογές, παρακαλούνται να την καταθέσουν εγγράφως στον Πρόεδρο του Συλλόγου μέχρι και την 15η Μαρτίου 2014.
Κατά τον ίδιο χρόνο θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου 13/μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 5/μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής στην Επτανησιακή Οδοντιατρική Εταιρία, σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρίας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κομποθέκρας-Κότσορος Σπυρίδων                            Γαρμπής Διονύσιος

odontiatros

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer