Πέρα από τις ιστορικές αναφορές που περιελάμβανε η ομιλία του Χ. Δάβουλου, ιδιαίτερο βάρος δόθηκε, στις βαθύτερες αιτίες που οδήγησαν στα γεγονότα
Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τη γενοκτονία των Ποντίων
Πολιτική
20/05/2013 | 18:38

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/5/2013, η εκδήλωση – ομιλία του Πυρήνα μας για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Νεότουρκους μογγόλους του Μουσταφά Κεμάλ.

Πέρα από τις ιστορικές αναφορές που περιελάμβανε η ομιλία του συναγωνιστή Χ. Δάβουλου, ιδιαίτερο βάρος δόθηκε, όπως άλλωστε σε όλες τις ομιλίες του Πυρήνα που σχετίζονται με εθνικές επετείους, στις βαθύτερες αιτίες που οδήγησαν στα γεγονότα αλλά και στο ρόλο των μόνιμων τα τελευταία 200 έτη «συμμάχων» μας, σε μία προσπάθεια να αποδειχθεί η επανάληψη των ίδιων καταστάσεων διαχρονικά (και «όλως τυχαίως» πάντα εις βάρος της Πατρίδας και του Έθνους μας) κατά τους δύο τελευταίους αιώνες ύπαρξης του Ελεύθερου Νεοελληνικού Κράτους.

Ο αρκετός, τηρουμένων των αναλογιών (βλ. την ίδια ώρα Eurovision με τηλεθέαση 85%…και μετά ψάχνουμε να δούμε τι μας φταίει), κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία, συμφώνησε στο τέλος, ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή απ’ όλους αντιστροφή της πορείας προς την ολοκληρωτική καταστροφή, είναι η τάχιστη εθνική αφύπνιση των Ελλήνων. Κι αυτό για να γίνει προϋποθέτει τη γνώση της Ελληνικής Ιστορίας, έστω κι αν μείνει μόνο η Χρυσή Αυγή να τη θυμίζει μέσα από «Νέα Κρυφά Σχολειά».

Το πόσο είναι το τελευταίο επιτακτική ανάγκη, ήρθε να μας το τονίσει η παρουσία στην εκδήλωσή μας, για πρώτη φορά, ομάδας μαθητών του Λυκείου, οι οποίοι ομολόγησαν την παντελή άγνοιά τους για το θέμα που συζητούσαμε αλλά και για τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ελληνικής Ιστορίας, όταν ρωτήθηκαν γι’ αυτά από μέλη του Πυρήνα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το έγκλημα που συντελείται στην εκπαίδευση από το μαρξιστικό καθηγηταριό που την έχει αλώσει και την ελέγχει (δεν μπορούμε να καταλάβουμε προς τι οι απεργίες, αφού ούτως ή άλλως οι «νεοδιδάσκαλοι» απεργούν καθημερινά από το καθήκον τους).

Θα θέλαμε λοιπόν, με αφορμή την τελευταία αυτή διαπίστωση, να «συγχαρούμε» τους κομμουνιστοκρατούμενους οργανισμούς, το υπουργείου Παιδείας (πρώην «Εθνικής»), την ΟΛΜΕ, τις ΕΛΜΕ και όλο το κακό συναπάντημα που συναποτελεί το σημερινό έκτρωμα που λέγεται Παιδεία, για την επιτυχία τους στον αφελληνισμό των Ελληνοπαίδων.

Ας χαρούν όσο μπορούν την πρόσκαιρη αυτή «νίκη» τους. Τους υποσχόμαστε ότι, όταν πολύ σύντομα ο Ελληνικός Λαός μας αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας, το γκρέμισμα για το νέο χτίσιμο θα ξεκινήσει από την Παιδεία.

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer