Μία ακόμη εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλονιάς με αφορμή την αυρίανή εθνική μας επέτειο.
Εκδήλωση της ΕΠΑΣ για την εορτή της 25ης Μαρτίου
Κοινωνία
24/03/2014 | 15:29

Μία ακόμη εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Εκτός των αναφερομένων που οργάνωσαν την εξαιρετική γιορτή, την εκδήλωση τίμησαν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος Κεφαλονιάς με τον κ. Ν. Λυμπερόπουλο, ο Γιατρός-Πνευμονολόγος κ. Ηλίας Φραγκισκάτος, ο Σύλλογος  «Γνώσεις Πανόραμα», γονείς και πολλοί φίλοι τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Συγχαρητήρια μηνύματα εστάλησαν τόσο από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Π. Ζαφειρόπουλο που λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων λείπει εκτός Κεφαλονιάς, όσο και από τον κ. Σ. Κουρή, Αντιπερειφερειάρχη, που δεν ήταν παρών για τον ίδιο λόγο, τους οποίους βεβαίως ευχαριστούμε.
Θα αποτελούσε παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε την επιχείρηση ΑΒ Βασιλόπουλος (κ . Θεόφιλο Μιχαλάτο για την προσφορά εδεσμάτων και αναψυκτικών του μπουφέ μας)
Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ. Υγείας)

epas3

epas epas2

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer