Έδωσαν το παρών γνωστοί εικαστικοί, λογοτέχνες, επιστήμονες, ιστορικοί τέχνης, και πολλοί φιλότεχνοι Κεφαλονίτες της Αθήνας
Εκδήλωση με ζωγραφική και ποίηση του Κώστα Ευαγγελάτου
Πολιτισμός
22/11/2013 | 10:54

Στην  ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, Πλατεία Κολωνακίου 2, ο ζωγράφος, περφόρμερ, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, παρουσίασε με σημαντική επιτυχία μια πολυμορφική εκδήλωση ζωγραφικής, ποίησης και μουσικής.

Η εκδήλωση με τίτλο: “Από την Οθόνη των Ονομάτων στα Περίπλοκα Μονοπάτια της τέχνης και της ποίησης”, περιλάμβανε έκθεση χαρακτηριστικών ζωγραφικών έργων του και ψηφιακών εικόνων ανέκθετων στην Αθήνα. Τα έργα είχαν πρωτοεκτεθεί σε ατομικές εκθέσεις του  στο Παρίσι και στο Σαντιγύ της Γαλλίας από το 1988-2012, ορισμένα στην ατομική του έκθεση που είχε οργανωθεί το 2010 στην Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας και κάποια στην ετήσια θερινή του έκθεση στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι.

Ακολούθησε ανάγνωση λυρικών ποιημάτων  από τις ποιητικές του συλλογές, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Απόπειρα και τις εκδόσεις Sylloges, με την συμμετοχή της διακεκριμένης πιανίστας, καθηγήτριας Χαράς Τόμπρα, η οποία ερμήνευσε υπέροχα έργα Μπαχ και Μότσαρτ.

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση την οποία χαιρέτησε με μήνυμα του ο Ακαδημαικός και Πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου, καθ. Ευάγγελος Μουτσόπουλος, έδωσαν το παρών γνωστοί εικαστικοί, λογοτέχνες, επιστήμονες, ιστορικοί τέχνης, και πολλοί φιλότεχνοι Κεφαλονίτες της Αθήνας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer