Τους αγώνες των γυναικών της εργατικής τάξης που έφεραν την κατάκτηση μιας σειράς δικαιωμάτων για την ισότητα τους, τίμησαν τα μέλη της Ομάδας Γυναικών Αργοστολίου.
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Εργατικό Κέντρο
Γυναίκα
08/03/2015 | 23:45

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Τους αγώνες των γυναικών της εργατικής τάξης που έφεραν την κατάκτηση μιας σειράς δικαιωμάτων για την ισότητα τους, τίμησαν τα μέλη της Ομάδας Γυναικών Αργοστολίου (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας) σε εκδήλωση που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλληνίας/Ιθάκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. giorth_gunaikas (2)

Την εκδήλωση προλόγισε η Ελένη Μεμελετζόγλου και εν συνεχεία πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Ενωσης Υδραυλικών, Γιώργος Κουμαριώτης, ο οποίος μίλησε για την αγωνίστρια, τοπογράφο-μηχανικό, Νίκη Παπαγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. Μάλιστα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της. giorth_gunaikas (3)

Ακολούθησε η προβολή βίντεο για την ιστορία του γυναικείου εργατικού κινήματος και τέλος παρουσιάστηκε βίντεο-αφιέρωμα στη δράση των Ομάδων Γυναικών Αργοστολίου και Ληξουρίου ένα χρόνο μετά τη δημιουργία τους, με ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη έπειτα από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Κεφαλονιά. Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιλάμβανε μουσικό πρόγραμμα και μπουφέ, δίνοντας την ευκαιρία στις παρευρισκόμενες γυναίκες να γνωριστούν και να μοιραστούν αγωνίες, σκέψεις και αισιοδοξία για δράση. giorth_gunaikas (4) giorth_gunaikas (5) giorth_gunaikas (6) giorth_gunaikas (7) giorth_gunaikas (8) giorth_gunaikas (9) giorth_gunaikas (10)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer