Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες να κάνουν δική τους υπόθεση το παραπάνω πρόβλημα να οργανωθούν.
Εισήγηση για την άμεση και ασφαλή κειτουργία των σφαγείων στην Κεφαλονιά
Πολιτική
15/01/2014 | 10:52

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί όλους τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες να κάνουν δική τους υπόθεση το παραπάνω πρόβλημα να οργανωθούν και να διεκδικήσουν αγωνιστικά την λειτουργία των σφαγείων στην Κεφαλονιά. Τους καλεί επίσης να συμβάλουν στη συγκρότηση της Λαϊκής Συμμαχίας με την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Μέσω της Λαϊκής Συμμαχίας μπορούμε να αντισταθούμε και στην πορεία να ανατρέψουμε όχι μόνο την ΚΑΠ αλλά συνολικά το σάπιο σύστημα του καπιταλισμού που οδηγεί το λαό στην εξαθλίωση. Έτσι μόνο μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για ανάπτυξη προς όφελος του λαού μας με αποδέσμευση από την ΕΕ των μονοπωλίων, με τα μέσα παραγωγής και την γη να γίνονται λαϊκή ιδιοκτησία.

Ο παραγωγικός συνεταιρισμός της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής με την κοινή καλλιέργεια της γης, να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας και να παράγει πρώτες ύλες για τη μεταποιητική βιομηχανία, αφού θα ενταχθεί στην κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία, θα εξασφαλίσει βιώσιμο εισόδημα στους αγρότες και κτηνοτρόφους χωρίς το άγχος διάθεσης της παραγωγής, αποζημιώσεων για ζημιές από φυσικά αίτια, εξευτελιστικών τιμών που σήμερα λαμβάνουν οι αγρότες.

Για αυτό ζητάμε :

Να μπει στην ημερήσια διάταξη της αμέσως προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς

laikh_suspeirwsh

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer