Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 1.050 παιδιών και 1.800 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πατρών
Εικοσιμία και Παλληξουριακός στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ στην Πάτρα
Αθλητισμός
22/02/2016 | 18:17

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 1.050 παιδιών και 1.800 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πατρών, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, η δεύτερη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Στο φεστιβάλ που αφορούσε στην ευρύτερη περιοχή των νομών Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Κεφαλληνίας, έδωσαν δυναμικό παρόν 11 ακαδημίες: Νίκη Προαστίου, Δαβουρλής Κ.92 Πατρών, Θύελλα Πατρών, ΑΟ Δίας, ΑΕ Πάτρα 2005, Θύελλα Αιγίου, Ακαδημία Μεσολογγίου, Εικοσιμία Κεφαλονιά, Παλληξουριακός Κεφαλονιά, Δάφνη Ανδραβίδας και Θύελλα Καταραχίου.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, όλες οι δραστηριότητες, στο πλαίσιο των φεστιβάλ, προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα. Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών. Οι προπονητές όλων των ακαδημιών παρακολούθησαν προπονητικό σεμινάριο από τον υπεύθυνο της προπονητικής ομάδας του προγράμματος και βοηθό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Κώστα Τσάνα.

patra patra3

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer