Το έργο αφορά τον σχεδιασμό και την κατάρτιση ολοκληρωμένων διαφημιστικών προγραμμάτων για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές
Εγκρίθηκαν 8 εκατ. ευρώ για τουριστική προβολή της χώρας το 2017
Τουρισμός
08/02/2017 | 11:38

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο «Διαφήμιση – Προβολή Τουριστικών Προγραμμάτων», συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Το έργο αφορά τον σχεδιασμό και την κατάρτιση ολοκληρωμένων διαφημιστικών προγραμμάτων για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.

Το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, προχώρησε έγκαιρα στην έγκριση των πιστώσεων για την διαφημιστική προώθηση του τουρισμού της χώρας μας. Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δράσεις για την online προβολή του ελληνικού τουρισμού σε παραδοσιακές, αλλά και νέες αγορές, καθώς και τη συμμετοχή σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο τουρισμός για την οικονομία, αλλά και την απασχόληση, εξασφαλίσαμε τους απαιτούμενους πόρους για την αποτελεσματική προώθηση και διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού στις διεθνείς αγορές και για το 2017. Στόχος μας είναι να έχουμε και φέτος νέο ρεκόρ αφίξεων και εσόδων από τον τουρισμό, καθώς επίσης και να στηρίξουμε τις περιφέρειες του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου που επιβαρύνθηκαν από τη διαχείριση των προσφυγικών ροών», δήλωσε ο κ. Χαρίτσης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer