Υψηλών προδιαγραφών και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
Εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» του Νοσοκομείου Mount Sinai Queens
 Ομογένεια
10/06/2016 | 17:34

Υψηλών προδιαγραφών και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών «Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος» του Νοσοκομείου Mount Sinai Queens στην Αστόρια το οποίο εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» είναι το πρώτο Τμήμα του νέου κτιριακού συγκροτήματος το οποίο τέθηκε ήδη σε λειτουργία και οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Βασίλης Τσάμης (διοικητικός διευθυντής) και Αργυρώ Συκλά ( συντονίστρια δωρεών αθλητισμού και υγείας), καθώς επίσης οι πολιτικοί και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στο Τμήμα και συνάμα να δουν την λειτουργία του.

Η τελετή των εγκαινίων όπως επεσήμανε και κατά την διάρκεια της ομιλίας της η κ. Αργυρώ Συκλά έγινε 5 χρόνια μετά την συνάντηση του προέδρου του Ιδρύματος Ανδρέα Δρακόπουλου με τους εκπροσώπους του Νοσοκομείου και 3 περίπου χρόνια μετά την τελετή θεμελίωσης.

Η τελετή θεμελίωσης είχε λάβει χώρα στις 21 Οκτώβριου και, όπως έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας», είχε παρευρεθεί και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος, ο οποίος ανήγγειλε την δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων και είχε τονίσει ότι«η δωρεά του Ιδρύματός μας θα διατεθεί για την ανέγερση του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο θα ενισχύσει την πρώτη γραμμή της αποστολής του Νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση της κοινότητας με πιο αποδοτικό, επαγγελματικό και ανθρώπινο τρόπο. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι το νέο τμήμα θα ονομαστεί Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ‘Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος», όπως μας τιμά το γεγονός ότι συνδεόμαστε με το υπέροχο νοσηλευτικό ίδρυμα του Mount Sinai” στην καρδιά της ιστορικής ελληνικής κοινότητας της Αστόριας».

Η εκτελεστική διευθύντρια του Νοσοκομείου Κάρεν Σιουάμπ κατά την διάρκεια της ομιλίας της στα εγκαίνια επεσήμανε ότι η δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» είναι η μεγαλύτερη που έλαβε ποτέ το Νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Mount Sinai του Μανχάταν και του Κουίνς, Δρ. Ντέιβιντ Ριτς επεσήμανε ότι στην σημερινή τελετή είμαστε τα ίδια άτομα τα οποία ήμασταν και στην τελετή θεμελίωσης και εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι ήταν παρόντες και τα ηγετικά στελέχη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο, όπως επεσήμανε «είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς φιλανθρωπικούς οργανισμούς».

Ανέφερε ότι η δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος είναι η μεγαλύτερη δωρεά που έλαβε ποτέ το νοσοκομείο και τόνισε ότι κατάφερε να μάθει μερικές ελληνικές λέξεις και αναφώνησε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Τόνισε επίσης ότι η δημιουργία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών συνέβαλε στην αλλαγή και του τρόπου λειτουργίας των Επειγόντων Περιστατικών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer