Άγιο είχε κυριολεκτικά ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, το αυτοκίνητο του οποίου τυλίχθηκε εν κινήσει στις φλόγες, στην περιοχή της Σωτηριώτισσας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ερευνά όλα τα αίτια...
Είχε Άγιο ο Θόδωρος…!
Πολιτική
16/01/2017 | 17:15

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος επέστρεψε χθες το βράδυ από την περιοδεία του σε Κεφαλονιά και Ιθάκη (όπου είχε σύσκεψη για τα έργα του ΕΣΠΑ). Έφτασε στην Κέρκυρα με το τελευταίο φέρυ-μπωτ, τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Στην στροφή της Σωτηριώτισσας παρατήρησε καπνούς, ακινητοποίησε το όχημα και κυριολεκτικά πρόφτασε την τελευταία στιγμή να βγει από αυτό, καθώς το όχημα αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφτασε άμεσα στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει το όχημα καθώς και τις αποσκευές που βρισκόταν στο πορτ-μπαγκάζ. Απορία προκαλεί πως σε μια μικρή απόσταση (Λιμάνι- Αλυκές) κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο για αρκετή ώρα εντός του φέρυ-μπωτ, σημειώθηκε ανάφλεξη τέτοιας έκτασης. Για το λόγο αυτό εξετάζονται, από τις ελεγκτικές αρχές, τα αίτια.
Ευτυχώς πάντως, εξαιτίας καλών αντανακλαστικών, ο κ. Γαλιατσάτος απέφυγε τα χειρότερα…

Πηγή: corfupress.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer