Μετά από ενάμιση μήνα περίπου εργασιών, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του καμπαναριού στη Μητρόπολη Αργοστολίου, ο οποία ξεπέρασε σε κόστος τις 30.000 ευρώ.
Φιοραβάντες: Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα!
Εκκλησία
14/07/2013 | 18:58

Μετά από ενάμιση μήνα περίπου εργασιών, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του καμπαναριού στη Μητρόπολη Αργοστολίου, ο οποία ξεπέρασε σε κόστος τις 30.000 ευρώ.

Το έργο ήταν δωρεά του Κεφαλλονίτη Επιχειρηματία Γιάννη Δανάλη, ο οποίος ήθελε να γίνουν όλα με λεπτομέρεια και να αποκατασταθούν πλήρως οι όποιες ζημιές είχαν δημιουργηθεί στο πέρασμα του χρόνου. Σε αυτήν την προσπάθεια πολύτιμη βοήθεια ήταν οι συμβουλές του αρχιτέκτονα από την Αθήνα Θάνου Μάμαλου και φυσικά οι εργασίες του εξαμελούς συνεργείου που ήρθε από την Αθήνα ειδικά για αυτό το σκοπό.

Ο κ. Δανάλης όλο αυτό το διάστημα ήταν σε στενή επαφή τόσο με τον Αρχιμανδρίτη Σπύρο Πετεινάτο όσο και με τον Πανοσιολογότατο Πατέρα Γεράσιμο Φωκά για την εξέλιξη του έργου, ενώ πρέπει να σημειωθεί πώς σημαντική ήταν η συμβολή του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Φιοραβάντε, που ουσιαστικά εκπροσωπεί τον Γιάννη Δανάλη στο νησί μας όταν αυτός είναι απών λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

kampanario-mitropolis-ergasies8

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Φιοραβάντε, ο οποίος και δήλωσε τα εξής: “Ένα όνειρο του Γιάννη Δανάλη έγινε πραγματικότητα και τον ευχαριστούμε που πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει στον τόπο του την πολύτιμη βοήθειά του. Ο Γιάννης είναι ένας Σαμικός που έφυγε πριν από χρόνια για την Αμερική, έγινε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και τα τελευταία δυο χρόνια συνεχώς προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του όπου τον έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μακάρι, τα όνειρα του Γιάννη Δανάλη για την Κεφαλλονιά να τα είχαν κι άλλοι, μακάρι οι προσπάθειές του να βρουν μιμητές, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις κερδισμένη είναι η Κεφαλλονιάσυνολικά”.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer