Μεγάλη πυρκαγιά καίει τα Φαβατάτα, Μαντουκάτα, Κουρουπάτα. Έχουν καεί μέχρι τώρα συνολικά 600 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.
Ανανεωμένο: Δύσκολες ώρες για τη Παλική (βίντεο)
Κοινωνία
17/08/2013 | 19:10

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στη περιοχή της Παλικής. Όπως μας ενημερώνει και το Voutospress η φωτιά που ξεκίνησε από δασική περιοχή και με τη βοήθεια των ανέμων εξαπλώθηκε από τα Κουρουπάτα, πήρε γρήγορα διαστάσεις, πέρασε τα Φαβατάτα και κατακαίει ότι βρει στο πέρασμα της.
Η έκταση της φωτιάς είναι μεγάλη και απειλούνται κατοικίες στα Μαντουκάτα. Στο σημείο επιχειρούν επτά πυροσβεστικά οχήματα, ένα όχημα του Δήμου, το πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστηκής με 20 άνδρες, δυο πυροσβερστηκά αεροπλάνα τύπου Καναντέρ και δύο τύπου Πεντζεντέλ.

Κουρής: «Σε ύφεση η πυρκαγιά»

Επί τόπου έφτασε στο σημείο της πυρκαγιάς ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής και μαζί με τον διοικητή της πυροσβεστικής συντονίζει τη μεγάλη πυρκαγιά. Το e-kefalonia.net επικοινώνησε μαζί του ώστε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει έως αυτή τη στιγμή. Ο κ. Κουρής στις 19.00 μας τόνισε «δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η πυρκαγιά με τη βοήθεια των εναέριων μέσων είναι σε ύφεση. Δεν υπάρχει φόβος για τους κατοίκους της περιοχής. Έχουν καεί μέχρι τώρα συνολικά 600 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης».

fwtia_palikh2 fwtia_palikh3 fwtia_palikh4 fwtia_palikh5 fwtia_palikh6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer