Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη (4,7) γραμμαρίων και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 18 εκατοστών
Δύο συλλήψεις στην Κεφαλονιά για ναρκωτικά
police
Κοινωνία
27/01/2017 | 13:55

Συνελήφθησαν χθες (26-01-2017) από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεφαλονιάς, της Κέρκυρας και της Ζακύνθου, τέσσερις ημεδαποί, ένας 19χρονος, δύο 20χρονοι και ένας 37χρονος, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, ενός μαχαιριού καθώς και για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στην Κεφαλονιά, εντοπίστηκαν ένας 19χρονος και ένας 20χρονος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη (4,7) γραμμαρίων και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 18 εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε 20χρονος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Τέλος, στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε 37χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος τους εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, για παράβαση του Νόμου περί επιταγών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer