Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εισαγγελικές αρχές που έχουν επωμιστεί το σχετικό έργο της διερεύνησης τους, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας των στοιχείων που περιλαμβάνονται.
Δύο ακόμη λίστες ακολουθούν μετά τη Λαγκάρντ
Πολιτική
18/01/2013 | 16:00

Λίστα Λουξεμβούργου και λίστα Λιχτενστάιν. Πρόκειται για δύο ακόμα κινούμενες βόμβες που απειλούν την πολιτική ζωή της χώρας, μετά την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εισαγγελικές αρχές που έχουν επωμιστεί το σχετικό έργο της διερεύνησης τους, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας των στοιχείων που περιλαμβάνονται. Προς το παρόν, καμίας μορφής διαρροή ως προς το περιεχόμενό τους δεν γίνεται.

Το πιθανότερο ωστόσο είναι ότι αυτή τη φορά, οι ανακριτές που θα αναλάβουν στη συνέχεια να εξετάσουν τις όποιες ευθύνες προκύπτουν από τις λίστες αυτές, θα ενεργήσουν αστραπιαία. Κι αυτό γιατί όπως έχει αποδειχθεί από την έως τώρα εμπειρία της λίστας Λαγκάρντ όσο περισσότερο «σέρνεται» μαι τέτοια υπόθεση, τόσο μικρότερα είναι τα οφέλη που προκύπτουν στο τέλος της ημέρας.

Πηγές, πάντως, που βρίσκονται κοντά στην πηγή των εξελίξεων, συμβουλεύουν ότι καλό θα ήταν «να κρατάμε μικρό καλάθι» αυτή τη φορά. Έτσι, ώστε, να μην επαναληφθούν τα γνωστά φαινόμενα του παρελθόντος. Προφανώς, τα παθήματα έχουν γίνει επιτέλους, μαθήματα. Εν προκειμένω ισχύει το «κάλιο αργά, παρά ποτέ»…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer