Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε το Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σωματείο “Λυσίππη” ΑΧΕΠΑ
Δωρεάν μαστογραφίες από την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στα γραφεία της “Λυσίππη”
Κοινωνία
13/06/2016 | 10:17

Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε το Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σωματείο “Λυσίππη” ΑΧΕΠΑ παράρτημα “Θυγατέρες της Πηνελόπης” καθώς με τα έσοδα που συγκέντρωσε από τις καλλιτεχνικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους έφερε στην Κεφαλονιά Κινητή Μονάδα Μαστογράφου.

Η Μονάδα βρέθηκε στην Κεφαλονιά για δύο ημέρες και προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της σε εκατό περίπου γυναίκες άνω των 40 ετών που πραγματοποίησαν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.

Η κινητή μονάδα βρέθηκε έξω από τα γραφεία του Σωματείου “Λυσίππη” στην αγορά του Αργοστολίου, ενώ στο χώρο βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Υγείας, Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Σωματείου, Ειρήνη Στεφάτου αλλά και στο ιατρικό προσωπικό της Μονάδας Μαστογράφου για το ανιδιοτελές έργο που προσφέρουν και για την σπουδαία πρωτοβουλία που ανέλαβε το Σωματείο “Λυσίππη” καθώς συμβάλει τα μέγιστα στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

LYSIPPI-1 LYSIPPI-2 LYSIPPI-3 LYSIPPI-4 LYSIPPI-5 LYSIPPI-6 LYSIPPI-7 LYSIPPI-8 LYSIPPI-9 LYSIPPI-14 LYSIPPI-15 LYSIPPI-16

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer