Στον απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης με θέμα τις αποκρατικοποιήσεις
Δυναμική παρουσίαση του Σταυρίδη στο ΣΚΑΙ
Πολιτική
07/08/2013 | 21:02

Στον απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης με θέμα τις αποκρατικοποιήσεις και την επένδυση στην έκταση φιλέτο στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Συμφώνα με τον συμπατριώτη μας κ. Σταυρίδη τα οφέλη της επένδυσης θα είναι πολλαπλάσια από το τίμημα της ιδιωτικοποίησης αφού ιδιώτες επενδυτές θα επενδύσουν τεράστια κεφάλαια, ενώ το κράτος θα εισπράξει σε βάθος χρόνου αρκετά ποσά. Από το ύψος της επένδυσης  θα ωφεληθεί η κοινωνία της Χαλκιδικής.
Επίσης, ο Στέλιος Σταυρίδης δήλωσε για το θέμα των αποδείξεων, ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς απόδειξη. Αυτός που δεν εκδίδει αποδείξεις ζημιώνει διπλά των έλληνα φορολογούμενο. Διότι από τη μία του χρεώνει ένα ΦΠΑ που δεν αποδίδει στο κράτος, από την άλλη όλη αυτή η φοροδιαφυγή γυρνάει στον έλληνα πολίτη  ως νέος φόρος. Είναι πατριωτικό καθήκον να ζητάμε απόδειξη, κατέληξε ο κ. Σταυρίδης.
Αξίζει: O παρουσιαστής σχολίασε το νέο λουκ του Σταυρίδη. Παρόλο τα βαριά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του ο Στέλιος παραμένει δυναμικός και ιδιαίτερα ανανεωμένος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer