Σε ότι αφορά στο έργο του Χάρακα επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα χρηματοδότησης καθώς τα χρήματα υπάρχουν οπότε το έργο προχωράει και ευελπιστούμε ότι πριν το καλοκαίρι θα δοθεί σε χρήση
Δρακουλόγκωνας: «Περιμένουμε το «πράσινο φως» για να δημοπρατηθούν τα αντιπλημμυρικά έργα»
Πολιτική
30/11/2016 | 19:50

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας δίνουν καθημερινά μάχη με την απίστευτη κυβερνητική γραφειοκρατία αλλά και την “απροθυμία” της να εκταμιεύσει απαραίτητα κονδύλια προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σημαντικά έργα για το νησί μας.

Αυτά ουσιαστικά επανέλαβε σήμερα μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας. Για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα τόνισε “Έχουμε προγραμματίσει έργα βραχοπροστασίας από τις πλημμύρες σε εννέα περιοχές της Κεφαλονιάς προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων ευρώ και ενός εκατομμυρίου ευρώ για την Ιθάκη. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται αυτά να δημοπρατηθούν, ενώ παράλληλα περιμένουμε να υπογραφούν από το Υπουργείο Υποδομών τα χρήματα (1.200.000 ευρώ), για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην Αγία Ευφημία».

Σε ότι αφορά στο έργο του Χάρακα επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα χρηματοδότησης καθώς τα χρήματα υπάρχουν οπότε το έργο προχωράει και ευελπιστούμε ότι πριν το καλοκαίρι θα δοθεί σε χρήση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer