Πραγματοποιήθηκε στο Λιθόστρωτο από τους εργαζόμενους της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης, που λειτουργεί από την ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ»
Δράση ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία
Κοινωνία
10/10/2014 | 15:57

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 η προγραμματισμένη δράση ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης της Κοινότητας για την ψυχική ασθένεια και τις σχετικές υπηρεσίες που υπάρχουν στην Κεφαλονιά.

Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε στο Λιθόστρωτο από τους εργαζόμενους της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης, που λειτουργεί από την ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ», και τους εργαζόμενους του Κέντρου Ημέρας Αργοστολίου, που λειτουργεί από τη ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Η τοπική κοινωνία ενημερώθηκε για τα συμπτώματα της σχιζοφρένειας και τη βοήθεια που μπορούν να λάβουν τα άτομα που πάσχουν, ώστε να έχουν μια αξιοπρεπή και ποιοτική ζωή.

Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά ότι η ενημέρωση συμβάλει στην άρση των στερεοτύπων και στην καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος που συνοδεύει την ψυχική ασθένεια.

metabash (1) metabash (2) metabash (4)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer