Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 83χρονος γέροντας, ανήμερα των Φώτων ξεγελάστηκε και άνοιξε στο δολοφόνο του, και εκεί έγινε το μοιραίο.
Δολοφόνησαν Κεφαλλονίτη επίσκοπο
Εκκλησία
09/01/2012 | 02:29

Σοκαρισμένη είναι Κεφαλλονίτες της Αθήνας και όχι μόνο από τη δολοφονία του Κεφαλλήνα πρώην Επισκόπου Νύσσης Ελευθέριου (κατά κόσμον Γεώργιου Κατσαϊτη καταγωγή από το Ληξούρι Κεφαλονιάς)  ανήμερα των Θεοφανείων στον Άγιο Παντελεήμονα Κοδριγκτώνος 10 στην Αθήνα (βρέθηκε με δεμένο μαντήλι στο στόμα, ο θάνατος του προήλθε πιθανότατα από ασφυξία). Δημιουργεί πολλά ερωτηματικά η δολοφονία του γιατί όσοι των γνώριζαν μιλούν για ένα σεβάσμιο γέροντα που έμενε μόνος του τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 83χρονος γέροντας, ανήμερα των Φώτων ξεγελάστηκε και άνοιξε στο δολοφόνο του, και εκεί έγινε το μοιραίο.  Οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνες και σε άτομα που τον τελευταίο καιρό επισκέπτονταν τον πρώην Επίσκοπο. Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός πως οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν βρήκαν ίχνη διάρρηξης του σπιτιού

Ο πρώην επίσκοπος διατηρούσε επαφές με τη Κεφαλληνιακή αδελφότητα, ενώ είχε συμβάλει στη συγγραφή του βιβλίου για τον βίο του Αγίου μας, από τον συμπατριώτη μας δημοσιογράφο Σάββα Τσάση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer