«Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου γιατί με δική μου πρωτοβουλία αποχώρησε η μπάντα στις 21:45 και ζητώ συγνώμη απ' το λαό και την πολιτική ηγεσία της Σάμης».
“Δική μου ευθύνη” λεέι ο μαέστρος της Σάμης
Κοινωνία
23/04/2011 | 15:37

Όσον αφορά το συμβάν της Μ.Παρασκευής στη Σάμη και της αποχώρησης της Φιλαρμονικής λίγο πριν την περιφορά του Επιταφίου θέλω να σημειώσω τα εξής:
Από κακή συνεννόηση και λανθασμένο συντονισμό(η μπάντα εκλείθει και ήταν στην εκκλησία στις 20:30 και ο επιτάφιος βγήκε στις 22:00 περίπου), εν αγνοία και χωρίς καμία ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της Σάμης έλαβε χώρα το ατυχές γεγονός της αποχώρησης της Φιλαρμονικής πριν την περιφορά του Επιταφίου κάτι που προκάλεσε δικαιολογημένα δυσαρέσκεια στους κατοίκους της Σάμης.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου γιατί με δική μου πρωτοβουλία αποχώρησε η μπάντα στις 21:45 και ζητώ συγνώμη απ’ το λαό και την πολιτική ηγεσία της Σάμης που η περιφορά έγινε χωρίς την Φιλαρμονική. Δηλώνω ότι στα 11 πλέον χρόνια που είμαι μαέστρος στην Σάμη έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσω την Φιλαρμονική Σάμης στη θέση που βρίσκεται σήμερα, κάτι που οι γονείς των παιδιών το γνωρίζουν πολύ καλά, και θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις στο μέλλον.   
 
    23-4-2011
Γεράσιμος Γεωργόπουλος
    Αρχιμουσικός

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer