Σχετικά με την αλλαγή προορισμού και την καθυστερημένη άφιξη της πτήσης της Ryanair στις 13.5.2013 η αερολιμενάρχης Μαρία Δούνα ενημερώνει μετά από ανακοίνωση της εταιρείας
Διευκρινίσεις για την καθυστέρηση πτήσης της Ryanair
Κοινωνία
15/05/2013 | 18:09

Σχετικά με την αλλαγή προορισμού και την καθυστερημένη άφιξη της πτήσης της Ryanair της 13.5.2013 (από Stansted για Κεφαλονιά) , σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα , σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την εταιρία:

“ H πτήση FR 6611 της 13.5.2013 από  Stansted για Κεφαλονιά κατευθύνθηκε στη Θεσσαλονίκη , όπου και προσγειώθηκε, λόγω εταιρικών περιορισμών που ισχύουν για νυχτερινές πτήσεις προς Κεφαλονιά . Η πτήση αναχώρησε από Θεσσαλονίκη για Κεφαλονιά μετά την άρση του περιορισμού. Η εταιρία ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για τη δίωρη καθυστέρηση και προκειμένου να εξασφαλίσει ότι αυτός ο περιορισμός ως προς τις νυχτερινές προσγειώσεις δεν θα επαναληφθεί, τροποποίησε τις ώρες άφιξης/αναχώρησης της πτήσης προς/από Κεφαλονιά“.

Σημειώνουμε ότι  η σειρά πτήσεων της Ryanairαπό Stansted κάθε Δευτέρα βράδυ έχει ξεκινήσει από 1.4.2013 και οι προηγούμενες πτήσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς πρόβλημα.

Η Αερολιμενάρχης
Μαρία Δούνα

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer