Το έργο του φορολογικού ελέγχου μπορεί να γίνεται πάρα πολύ καλά από την υπάρχουσα ΔΟΥ αφού πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό και η υλικοτεχνική υποδομή
Διαμαρτύρονται οι Φοροτεχνικοί για τη μεταφορά της ΔΟΥ στη Πάτρα
Οικονομία
16/05/2013 | 10:55

Κύριε υπουργέ
Σχετικά με την πρόθεση σας να μεταφέρεται τα τμήματα ελέγχου και δικαστικού της Δ.Ο.Υ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στην Πάτρα εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτηση μας .
Η ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ έχει ως αρμοδιότητα και ευθύνη  μετά την κατάργηση της ΔΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ  όλη  την Κεφαλλονιά και παρά το αυξημένο έργο ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτό.
Η μεταφορά στην Πάτρα καθιστά υπερβολικά δύσκολη και επιζήμια τη μετακίνηση φορολογουμένων και λογιστών.Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι μία μετακίνηση προς το λιμάνι της Σάμης μπορεί να είναι 50 χλμ οδικώς και μετά ακτοπλοικά μέχρι την Πάτρα 3,5 ώρες και κόστος μετακίνησης 200 ευρω χωρίς να υπολογίσουμε τα πιθανά έξοδα διαμονής  στην Πάτρα.
Κύριε Υπουργέ προφανώς η εικόνα που έχετε για τα νησιά μας προέρχεται  μόνο από τις καλοκαιρινές διακοπές και σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε τα τεράστια προβλήματα που συνεπάγεται η διαβίωση σε ένα νησί όπως το αυξημένο κόστος ζωής και η χειμερινή απομόνωση.
Το έργο του φορολογικού ελέγχου μπορεί να γίνεται πάρα πολύ καλά από την υπάρχουσα ΔΟΥ αφού πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχει το κατάλληλο προσωπικό και η υλικοτεχνική υποδομή.
Αν επιμείνετε στην πρόθεση σας τότε εμείς σας δηλώνουμε ότι τα γραφεία μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε αυτήν την αδιανόητη κατάσταση και τότε ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του .Σταματήστε επιτέλους  την αφαίμαξη και την καταδίκη του νησιού μας σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό.
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 15 ΜΑΙΟΥ 2013
Σ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ                               Δ.ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ,Δ.ΣΠΑΝΟΣ,Π.ΤΖΑΝΑΤΟΣ
Μ.ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   ΜΕΛΗ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer