Στην Κεφαλονιά εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε 17 περιπτώσεις ενώ συνολικά βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις κατά την πραγματοποίηση 65 ελέγχων.
Διαδοχικοί έλεγχοι ειδικών κλιμακίων αστυνομικών στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων Νησιών
Κοινωνία
10/09/2015 | 14:55

Σημαντικός είναι ο απολογισμός των ελέγχων που συνεχίστηκαν και το β΄ δεκαπενθήμερο του Αυγούστου του 2015 σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Ιονίου.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από ειδικά κλιμάκια αστυνομικών, των αρμόδιων κατά περίπτωση αστυνομικών υπηρεσιών είχαν ως αποτέλεσμα:

Στην Κέρκυρα σε σύνολο 276 ελέγχων σε καταστήματα, βεβαιώθηκαν 122 παραβάσεις που αφορούσαν την στέρηση αδειών λειτουργίας, την ηχορύπανση, την διατάραξη κοινής ησυχίας και άλλες , ενώ εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε 35 περιπτώσεις.

Στην Κεφαλονιά το ίδιο χρονικό διάστημα (β’ δεκαπενθήμερο Αυγούστου) εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε 17 περιπτώσεις ενώ συνολικά βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις κατά την πραγματοποίηση 65 ελέγχων.

Αντίστοιχες παραβάσεις βεβαιώθηκαν και στην Ζάκυνθο όπου σε σύνολο 141 ελέγχων, βεβαιώθηκαν 26 παραβάσεις και εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε 8 περιπτώσεις, ενώ και στην Λευκάδα ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε τρεις αντίστοιχες περιπτώσεις.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται για την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας εντάσσονται σε ειδικό σχεδιασμό των αστυνομικών υπηρεσιών, ο οποίος εφαρμόζεται από την έναρξη της θερινής περιόδου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer