Το μέλι από ντόπιους μελισσοκόμους παραγωγούς θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας λόγω των ιδιομορφιών της Κεφαλλονίτικης και Θιακής φύσης και του μεγάλου φυτικού πλούτου
Διάθεση ντόπιου ποιοτικού μελιού από τον ΕΑΣ
Οικολογία
29/08/2015 | 15:22

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης λαμβάνοντας υπόψη ότι η διάθεση ενός καταναλωτικού προϊόντος στην αγορά είναι συνδεδεμένη με την ποιότητα του και την ασφαλή για τους καταναλωτές χρήση, διαθέτει ντόπιο Μέλι φετινής εσοδείας απευθείας από ντόπιους Μελισσοκόμους Παραγωγούς, σε συσκευασίες διαφόρων μεγεθών κατάλληλες για χρήση στο σπίτι ή για δώρο, στο Κατάστημα Συνεταιριστικών και Παραδοσιακών Προϊόντων στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Ο Ε.Α.Σ. τονίζει ότι, το Μέλι από ντόπιους Μελισσοκόμους Παραγωγούς θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας λόγω των ιδιομορφιών της Κεφαλλονίτικης & Θιακής φύσης και του μεγάλου φυτικού πλούτου. Η αφθονία άγριων αρωματικών και αυτοφυών φυτών σε συνδυασμό μεταξύ τους, έχουν σαν αποτέλεσμα το ντόπιο Μέλι να ξεχωρίζει για τη διαύγεια, το χρώμα και την πλούσια γεύση του ενώ το εξαιρετικό άρωμα του έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά με αναλύσεις μεγάλου αριθμού δειγμάτων. Είναι ιδανικό για τη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου κάθε ηλικίας.

Μέσα στο βομβαρδισμό των λεγόμενων «πλαστικών τροφών» το ντόπιο Μέλι εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο φυσικές και υγιεινές τροφές.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer