Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Κεφαλονιάς έχουν πληρώσει μέχρι τώρα βαρύ τίμημα στο βωμό του Μνημονίου και της Τρόϊκας.
Δημοτικοί υπάλληλοι: Καταγγέλλουμε τα πολιτικά παιχνίδια της δημοτικής αρχής
Κοινωνία
29/01/2014 | 11:22

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν τεχνηέντως στα τοπικά ΜΜΕ από γνωστούς πολιτικούς κύκλους της Δημοτικής Αρχής, σε λίγη ώρα καταφθάνει στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς.
Ως Δημοτικοί Υπάλληλοι, εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια και την αποδοκιμασία μας για την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο δοκιμαζόμενο νησί μας και για τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα όλοι μας, από τον ίδιο και την κυβέρνησή του. Γιατί έρχεται άραγε; Για να φέρει τις 100.000 ευρώ βοήθεια που εξήγγειλε;
Τέρμα η κοροϊδία.
Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δήμου Κεφαλονιάς έχουν πληρώσει μέχρι τώρα βαρύ τίμημα στο βωμό του Μνημονίου και της Τρόϊκας.
Δεν είναι μόνο τα βάρβαρα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση με το πετσόκομμα των μισθών μας και των επιδομάτων. Είναι και οι πρόσφατες απολύσεις των συναδέλφων μας της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και οι νέες απολύσεις που προωθούνται από τη Μνημονιακή Κυβέρνηση.
Συνάδελφοι που σήμερα δίνουν τη μάχη με τις καταστρεπτικές συνέπειες του εγκέλαδου, που ελέγχουν και καταγράφουν τις ζημιές σε ιδιωτικά και δημόσια κτίρια, σε δρόμους και σε υποδομές, που πασχίζουν νυχθημερόν για να βοηθήσουν τις ευπαθείς ομάδες των συμπατριωτών μας, σε λίγες μέρες θα βρεθούν στην ανεργία με την υπογραφή του Δημάρχου Κεφαλονιάς και του Πρωθυπουργού της χώρας.
Καλούμε το Δήμαρχο Κεφαλονιάς να απαιτήσει από τον Πρωθυπουργό:
•         Να μη γίνει καμία νέα απόλυση στο Δήμο Κεφαλονιάς
•         Να επαναπροσληφθούν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι μας της Δημοτικής Αστυνομίας που σήμερα βρίσκονται στην ανεργία.
•         Να δοθούν άμεσα όσα  χρήματα χρειάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών σε ιδιοκτησίες και υποδομές.
•         Να ακυρωθούν όλα τα βάρβαρα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση εναντίον των Δημοτικών Υπαλλήλων και του λαού.
Διαβεβαιώνουμε τη Δημοτική Αρχή ότι η ώρα που θα κριθεί για τις πράξεις και τις παραλήψεις της, πλησιάζει. Καλούμε όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Υπαλλήλους σε αντίσταση και πάλη. Δημοτική Αρχή και Κυβέρνηση μας θέλουν στην ανεργία και την εκ περιτροπής πεντάμηνη υποαπασχόληση.
Πρέπει να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

poreia-dimotikoi-ypalliloi1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer