Τι συνέβη τελικά με τη ληστεία σε πολυκατάστημα…
Δημοσιογραφική “πατάτα” από τοπικές ιστοσελίδες
Κοινωνία
17/09/2014 | 16:41

Καλό είναι να κυνηγάει κανείς τη δημοσιογραφική επιτυχία, όπως παράλληλα είναι γνωστό στη δημοσιογραφία και ιδίως στη διαδικτυακή είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού η υπερβολή.
Τα παραπάνω όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό με το να πάνε ορισμένοι, με τη παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση των γεγονότων, να κερδίσουν λίγους πόντους επισκεψιμότητας.
Ενώ μερικοί Ηρακλείς Πουαρώ δημοσίευσαν ότι σημειώθηκε μεγάλη κλοπή ή ληστεία σε γνωστό πολυκατάστημα στα Κοκύλια το οποίο συνδέεται μάλιστα με πολιτικό πρόσωπο, η αλήθεια είναι μέχρι τώρα το ρεπορτάζ αναφέρει (δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αλλά μόνο από αυτόπτες μάρτυρες) ότι ένας «φτωχοδιάβολος» έκλεψε ένα …κρουασάν! Ναι καλά ακούσατε…
Και αυτό ήταν αρκετό για να ξεσηκωθεί ολόκληρο …ανθρωποκυνηγητό με τη συμμετοχή της ομάδας ΔΙΑΣ κ.ο.κ. Και φυσικά είναι απαράδεκτη κάθε κλοπή και φυσικά η αστυνομία πρέπει και κάνει καλά της δουλειά της αλλά να μετατρέπεται μια κλοπή κρουασάν από ένα φουκαρά σε ληστεία …κινηματογράφου στιλ είναι κάτι που σαφώς δεν τιμά όσους θέλουν να πρεσβεύουν τη αντικειμενική, ψύχραιμη και την νηφάλια δημοσιογραφία..
Σημείωση: Περιμένουμε με ανυπομονησία το επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας.
Αξίζει: Τη περασμένη βδομάδα άγνωστοι έσπασαν και έσκισαν τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων σε γνωστή συνοικία του Αργοστολίου και κανένας (δημοσιογράφος ή μη) δεν ασχολήθηκε με τους «φουκαράδες» τους απλούς ανθρώπους που έπαθε ζημιά η περιουσία τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer