"Τους ευχαριστώ για τη αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν» ήταν τα λόγια του Σεβασμιότατου
Δημήτριος προς πιστούς: “Κεφαλλήνες σας είμαι ευγνώμων!”
Εκκλησία
06/05/2016 | 20:44

Τη Μ. Παρασκευή το βραδύ ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας έκανε ένα μικρό σχόλιο για την παρουσία του κόσμου κατά τη λιτάνευση των Επιταφίων στην πόλη του Αργοστολίου και το πώς οφείλουμε όλοι να βιώσουμε την Ανάσταση του Κυρίου. Απευθυνόμενος στους ντόπιους κυρίως είπε συγκεκριμένα «έχει ταλαιπωρηθεί το νησί, έχει λυπηθεί, αλλά το βιβλίο που πρέπει να ανοίξουμε δεν μπορώ να το γράψω μόνος μου, εγώ είμαι η πνευματική κεφαλή, αλλά χωρίς εσάς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Επομένως, όλοι μαζί, όχι απλώς αλλάζουμε σελίδα, αλλά ανοίγουμε βιβλίο κατά πως αρμόζει στην Κεφαλονιά, στα Ιόνια νησιά, κατά πως αρμόζει σε μια πρωτεύουσα νησιού που έχει επίπεδο πνευματικό».

Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που βίωσαν την Ανάσταση οι Κεφαλλήνες στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου έδειξε πως τα λόγια του Δημητρίου τους άγγιξαν. Ο ίδιος, το εισέπραξε και για αυτό, σε  συνάντησή του με τον τοπικό Τύπο χθες ζήτησε από τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες να μεταφέρουν προς τον κόσμο τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για την ησυχία που επικράτησε κατά την τελετή της Ανάστασης και τη συμμετοχή του στο «Χριστός Ανέστη».

«Ως Mητροπολίτης αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς όλους γιατί ήκουσαν την παράκλησή μου την Μ. Παρασκευή στο να προσέλθουν στην πλατεία, να συνεορτάσουν και να είναι πέριξ του Ευαγγελίου και του κλήρου. Αυτό αποτελεί μια δέσμευση για μένα στο να εργάζομαι όλο και περισσότερο για την καλύτερη οργάνωση της τοπικής εκκλησίας και στο να είμαστε κοντά ως πρόσωπα.  Τους ευχαριστώ για τη αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν» ήταν τα λόγια του Σεβασμιότατου, χωρίς να ξεχάσει να αναφέρει πως οφείλει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια, τον Δήμο Κεφαλονιάς, αλλά και τα σώματα ασφαλείας για την όλη οργάνωση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer