Ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Καλούδη, λέγοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει
Δεσύλλας: Δεν αντιμετωπίζω κομματικά τα προβλήματα
Πολιτική
27/03/2014 | 15:06

Της Γιάννας Κουλουμπή

Στο νησί μας βρίσκεται από χθες ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Αλέκος Δεσύλλας, με αφορμή την επιθυμία τους να σχηματίσει ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, απέναντι από τον νυν Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου.

Ο κ. Δεσύλλας έδωσε συνέντευξη τύπου νωρίς το μεσημέρι σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου, όπου και εξέφρασε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος, επειδή, όπως είπε, θέλει να προσφέρει με τις γνώσεις του και τις γνωριμίες του στο εξωτερικό. Εξάλλου το ενδιαφέρον του για τα Ιόνια Νησιά δεν είναι σημερινό, αφού και στο παρελθόν έχει δώσει μάχες ως βουλευτής για την εξομοίωση με τα νησιά του Αιγαίου, κυρίως σε φορολογικά θέματα.

Ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Καλούδη, λέγοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, ενώ σε περίπτωση που στο β’ γύρο είναι Γκερέκου – Σπύρου θα επιλέξει Γκερέκου επειδή την θεωρεί καλύτερη και πιο έτοιμη από τον Σπύρου. Αν πάλι στο β’ γύρο είναι Γκερέκου – Γαλιατσάτος, θα προτιμήσει Γαλιατσάτο.

desilas1

desilas3 desilas4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer