Την Κέρκυρα επισκέφθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας
Δεν χάνει τα Επτάνησα ο Τζιτζικώστας!
Πολιτική
13/12/2015 | 23:00

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε συνέχεια, ο Τζιτζικώστας έχει τεράστιο ρεύμα στη κοινωνία των Επτανήσων και αυτό φαίνεται από τους απλούς ψηφοφόρους που αγκαλιάζουν το όλο εγχείρημα. Φυσικά, μην σας κάνει εντύπωση αν το βράδυ της Κυριακής ο Τζιτζικώστας πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό του από τα Ιόνια νησιά στη Κεφαλονιά. Αυτή η βδομάδα θεωρείται από τους περισσότερους ιδιαίτερα κρίσιμη…
Την Κέρκυρα επισκέφθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Απόσοτλος Τζιτζικώστας μίλησε σε φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός τις επόμενες εκλογές στη Ν.Δ.
Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «είναι η μόνη υπό προϋποθέσεις πολιτική δύναμη που μπορεί σήμερα να ανατρέψει την επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». Εμφανίστηκε ακόμα υπέρμαχος της ενότητας στο κόμμα και σημείωσε ότι πρέπει να γίνει πιο ισχυρή η αξιωματική αντιπολίτευση ώστε να πιστέψει ο κόσμος στο αυτήν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κορυφαία στελέχη και φίλοι από τη γαλάζια οικογένεια της Κέρκυρας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση με τον πρώην Δήμαρχο Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλή να οργανώνει τη κάθοδο του Μακεδόνα πολιτικού στο νησί των Φαιάκων.
Σημείωση: Μαθαίνω ότι υπήρξε θερμή υποδοχή του Απόστολου Τζιτζκώστα στον Άγιο Σπυρίδωνα και μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια ο Μητροπολίτης Κέρκυρας κ. Νεκτάριος.

tzitzikwstas_kerkura (2) tzitzikwstas_kerkura (3) tzitzikwstas_kerkura (4) tzitzikwstas_kerkura (5) tzitzikwstas_kerkura (6) tzitzikwstas_kerkura (7) tzitzikwstas_kerkura (8) tzitzikwstas_kerkura (9)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer