Το δημοσίευμα περί δήθεν παρουσίας του Αντιδημάρχου Κεκάτου στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να … ευχηθεί «από κοντά στη Βασίλισσα Ελισάβετ» είναι ασφαλώς ψευδές και τουλάχιστον αστείο.
Δεν πρόκειται για χλεύη προς τον Κεκάτο, αλλά προς τα μέλη της Βρετανικής Κοινότητας
Κοινωνία
17/06/2016 | 12:03

Το δημοσίευμα περί δήθεν παρουσίας του Αντιδημάρχου Κεκάτου στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να … ευχηθεί «από κοντά στη Βασίλισσα Ελισάβετ» είναι ασφαλώς ψευδές και τουλάχιστον αστείο. Η αλήθεια είναι ότι ο Αντιδήμαρχος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το νησί μας, μετά από πρόσκληση του Πρέσβη της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα John Kittmer, απλώς παρέστη στον επίσημο εορτασμό για τα 90ά γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ στην πρεσβευτική κατοικία, όπως άλλωστε έπραξε πλήθος εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης (π.χ. ο Δήμαρχος Ζακύνθου).  Εκτός αυτού, έχουν υπάρξει και σχετικά δημοσιεύματα σε ευρέως γνωστά ενημερωτικά sites της Αθήνας, που εξηγούν με λεπτομέρειες τον τρόπο και τον χώρο του εορτασμού των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η χλεύη προς τον Αντιδήμαρχο Κεκάτο για τη θεσμική του αυτή παρουσία, στην πραγματικότητα δεν αποτελεί προσβολή προς τον ίδιο ή τον Δήμο Κεφαλονιάς, αλλά αντίθετα αποτελεί μέγιστη προσβολή προς τα μέλη της Βρετανικής Κοινότητας του νησιού μας, την οποία η Δημοτική Αρχή σέβεται και τιμά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer