Σας καλούμε την Τρίτη, 12 Αυγούστου 8.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο, να οργανώσουμε την αντίστασή μας στην επίθεση που δεχόμαστε.
Δεν περνάει ο ΕΝΦΙΑ. Δεν περνάει ο Φασισμός
Πολιτική
09/08/2014 | 18:32

Ενώ η κυβέρνηση των μνημονίων διατυμπανίζει ότι τα μνημόνια ,,τελειώνουν,, και η χώρα ,,σώθηκε,, και μπαίνει σε τροχιά ,,ανάπτυξης,, η άφιξη των εκκαθαριστικών ξεσκεπάζει τα ατέλειωτα ψέματα της και αποκαλύπτει το πραγματικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την δήμευση ουσιαστικά της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας υπέρ του πλούτου ορισμένων οικογενειών , διαπλεκόμενων συμφερόντων και εξυπηρέτησης των πολυεθνικών.
Ο ΕΝΦΙΑ , που εδώ και τρία χρόνια προετοιμαζόταν από τα οικονομικά επιτελεία της συγκυβέρνησης των δύο ακραίων νεο-φιλελεύθερων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , με τον πολλαπλασιασμό ,ακόμη και δεκαπλασιασμό, των αντικειμενικών αξιών, επιβαρύνει με υπέρογκα ποσά ανθρώπους που αδυνατούν να εκπληρώσουν άλλες βασικότερες ανάγκες τους και αποτελεί το τελειωτικό κτύπημα για όλους τους μικρομεσαίους και στην ουσία δημεύει την περιουσία τους.
Την ίδια στιγμή που με φωτογραφικές χαριστικές διατάξεις απαλλάσσονται του φόρου παντελώς οι ,,εκλεκτοί ,,της κυβέρνησης ολιγάρχες, με αποδεδειγμένη την αδυναμία τους να λειτουργήσουν την οικονομία, με εκατομμύρια ανέργους , ανασφάλιστους ,κακοπληρωμένους εργαζόμενους και υπερφορολογούμενους μικρομεσαίους.
Σας καλούμε την Τρίτη, 12 Αυγούστου 8.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο, να οργανώσουμε την αντίστασή μας στην επίθεση που δεχόμαστε.
Να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ
Να σταματήσουμε την άδικη φορολογία.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer