Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο του Χάρακα, ακόμη και με προσωρινή λύση, δεν είναι καθόλου εύκολο να ανοίξει την φετινή τουριστική σαιζόν
Δεν ανοίγει ο δρόμος του Χάρακα αυτό το καλοκαίρι
Κοινωνία
17/05/2015 | 17:54

Σύμφωνα με πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το έργο του Χάρακα, ακόμη και με προσωρινή λύση, δεν είναι καθόλου εύκολο να ανοίξει την φετινή τουριστική σαιζόν και αυτό γιατί υπάρχουν προβλήματα με τον εργολάβο. Την ίδια ώρα παρατηρείται πρόβλημα και με τον εναλλακτικό δρόμο για το Καλό Όρος αφού και εκεί έχουν σταματήσει οι εργασίες λόγω …καιρού.
Την ίδια ώρα ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας με κλιμάκιο από κατοίκους και ειδικούς ταξίδεψε μέχρι τη Πάτρα ώστε να δει από κοντά την εξέλιξη κατασκευής της σιδερένιας γέφυρας που θα έμπαινε προσωρινά στο δρόμο του Χάρακα. Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι η γέφυρα είναι σχεδόν έτοιμη και μπορεί να παραδοθεί από την κατασκευάστρια εταιρία αν και εφόσον πληρωθεί από τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Αξίζει: Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δρόμος του Χάρακα είναι κλειστός από τους σεισμούς του 2014 ενώ για δεύτερη τουριστική σαιζόν ο δρόμος για τη βόρεια Κεφαλονιά θα είναι …Οδύσσεια για όσους προτιμήσουν τη Κεφαλονιά για τις διακοπές τους.
Σημείωση: Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος είχε προεξοφλήσει ότι το έργο θα είναι έτοιμο τέλη του 2015.

Οι φωτογραφίες είναι του Διον. Γερμενή gefura_ergostasio gefura_ergostasio (2) gefura_ergostasio (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer