Ανακοίνωση εξέδωσαν οι κυρίες Μοσχοπούλου – Βέλλιου σχετικά με τις δήθεν εκλογές του σωματείου τους.
“Δεν έχουμε ιδέα για τις εκλογές στην Αδελφότητα”
Κοινωνία
09/05/2015 | 09:50

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι κυρίες Μοσχοπούλου – Βέλλιου σχετικά με τις δήθεν εκλογές του σωματείου τους. ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“ΔΗΛΩΣΗ
Των:
1. Περσεφόνης Βέλλιου – Ματσίνου του Παναγιώτη και
2. Αντωνίας Μοσχοπούλου – Δημητρακοπούλου του Παναγή.
Οι δηλούσες είμαστε μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου, αρ. 4, η οποία διορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 280/2015 Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών (Τμήμα Εκούσιας Δικαιοδοσίας).
Με την παρούσα δήλωση δηλώνουμε ότι πληροφορηθήκαμε τυχαία από το Διαδίκτυο στις 6 Μαΐου 2015 τη διενέργεια Αρχαιρεσιών του ως άνω Σωματείου στις 27 Μαρτίου 2015, επίσης δηλώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις ως άνω φερόμενες Αρχαιρεσίες, αφού ουδέποτε συμμετείχαμε με καθ’ οιονδήποτε τρόπο στις σχετικές διαδικασίες των ως άνω Αρχαιρεσιών και ουδέποτε ενημερωθήκαμε για τη διενέργεια αυτών.
Είναι επίσης απορίας άξιο με ποιον τρόπο βρεθήκαμε εκλεγείσες ως Αναπληρωματικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ως άνω Σωματείου στις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στις 27/03/2015 αφού ουδέποτε καταθέσαμε Αίτηση υποψηφιότητας ή συναινέσαμε στην υποψηφιότητά μας με οιονδήποτε τρόπο.
Επιφυλασσόμεθα για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Αθήνα 8/5/2015
Οι δηλούσες,
1. Περσεφόνη Βέλλιου – Ματσίνου του Παναγιώτη
2. Αντωνία Μοσχοπούλου – Δημητρακοπούλου του Παναγή.”

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με παλιότερο Δελτίο Τύπου της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών οι εκλογές στο σωματείο θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουνίου, ενώ μία βδομάδα νωρίτερα θα γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση όπως ορίζει το καταστατικό του σωματείου.

adelfothta_matsinou

Στη φωτογραφία η κα Βέλλιου – Ματσίνου μαζί με τον καθηγητή Μάκη Μεταξά και τη Ροδούλα Κουστουμπάρδη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer