Ο Σπύρος και ο Γεράσιμος Καραβιώτης συνοδευόμενοι ερμηνευτικά από τη μελωδική φωνή της Αμαλίας Τάτση μαζί με μια εξαμελή ορχήστρα "ταξίδεψαν" το κοινό σε αγαπημένα τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών.
Δεν έπεφτε… καρφίτσα στο Θέατρο για τα Καραβιωτάκια
Πολιτισμός
14/04/2015 | 08:11

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Δεν έπεφτε… καρφίτσα από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε το βράδυ της Νέας Δευτέρας στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” για να παρακολουθήσει τη συναυλία που πραγματοποίησαν οι αδελφοί Καραβιώτη για να πουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το “Χριστός Ανέστη” σε όλους τους Κεφαλλονίτες. Η διοργάνωση της εξαιρετικής βραδιάς έγινε από την ΚΕΔΗΚΕ με ελεύθερη είσοδο και έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Αγγελος Κωνσταντάκης και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος.

karaviwtakia1

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης

karaviwtakia4

Ο Σπύρος και ο Γεράσιμος Καραβιώτης συνοδευόμενοι ερμηνευτικά από τη μελωδική φωνή της Αμαλίας Τάτση μαζί με μια εξαμελή ορχήστρα “ταξίδεψαν” το κοινό σε αγαπημένα τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών. Ο Γρηγόρης Βλαχούλης “έντυσε” μουσικά τα κομμάτια με το πιάνο και το ακορντεόν του ενώ ο Φοίβος Μποζάς κατάφερε να “κλέψει την παράσταση”, παίζοντας σαξόφωνο και κρουστά. karaviwtakia12 karaviwtakia13
Ξεχωριστή ήταν, ακόμη, η στιγμή που ανέβηκαν στη σκηνή οι κανταδόροι της Κεφαλονιάς για να ψάλλουν το “Χριστός Ανέστη” και να τραγουδήσουν γνωστές κεφαλλονίτικες καντάδες, υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Καραβιώτη.
Δείτε το όμορφο φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή μαγευτική συναυλία. karaviwtakia2 karaviwtakia3 karaviwtakia6 karaviwtakia5 karaviwtakia7 karaviwtakia8 karaviwtakia8 karaviwtakia10 karaviwtakia9 karaviwtakia11 karaviwtakia14 karaviwtakia15 karaviwtakia16 karaviwtakia17 karaviwtakia18 karaviwtakia19 karaviwtakia20 karaviwtakia21 karaviwtakia22 karaviwtakia23 karaviwtakia24 karaviwtakia25 karaviwtakia26 karaviwtakia27 karaviwtakia28
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer