Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του ο σύλλογος των Κεφαλλονιτών Κηφισίας και Βορείων Προαστίων το Σάββατο το απόγευμα.
Δεκάδες Κεφαλλονίτες στο κόψιμο της πίτας στην Κηφισιά
Κοινωνία
13/01/2013 | 22:01

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα έκοψε την πρωτοχρονιάτική πίτα του ο σύλλογος των Κεφαλλονιτών Κηφισίας και Βορείων Προαστίων το Σάββατο το απόγευμα. Δεκάδες πατριώτες από τη Κηφισιά και τις γύρω περιοχές κατέκλυσαν την αίθουσα σε αυτή τη πρώτη Κεφαλλονίτικη συνάντηση για το 2013 στην Αθήνα. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Κεκάτος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε το καθένα ξεχωριστά για τη συμμετοχή και συμπαράσταση που δείχνει στο σύλλογο που έκλεισε αισίως 22 χρόνια πολιτιστικής προσφορά.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χαρτουλιάρης, ενώ τίμησαν την εκδήλωση μεταξύ άλλων ο π. υπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο πρόεδρος του ΔΣ Κηφισίας, ο καθηγητής Γεράσιμος Μεταξάς, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής και πολλοί άλλοι.

Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκαν αξιόλογα μέλη τους συλλόγου που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνεισφέρει στη προώθηση του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί η αναφορά που έγινε στο ekefalonia.net και στη προσφορά του στην ενημέρωση των Κεφαλλονιτών της Αθήνας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer