Μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με τον γιο του έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Δείτε τον 20χρονο γιο του Σπύρου Παπαδόπουλου
Life
28/01/2015 | 12:01

Μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με τον γιο του έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο ηθοποιός, διασκέδασε με τον 20χρονο Αλέξανδρο, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, πατέρας και γιος ήταν… αυτοκόλλητοι!

Άλλωστε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος πρόσφατα στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε με τον καρκίνο, είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικό τρόπο για τον γιο του, λέγοντας ότι:

«Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Στην παρέα τους όμως, ήταν και η Νικολετα Κοτσαηλίδου, που όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του ηθοποιού, καθώς οι κοινές δημόσιες έξοδοι τους έχουν «πυκνώσει», με την ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του στην παράσταση «Μου λες την Αλήθεια», να μην λείπει από το πλευρό του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εκμυστηρευτεί στο κοντινό του περιβάλλον, πως στο πρόσωπο της έχει βρει όλα όσα ζητάει σε μια σύντροφο.

papadopoylos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer