Εσείς ποιο μοντέλο χρησιμοποιείτε; Ταυτίζεστε με το κοινό της έρευνας;
Δείξε μου το κινητό σου να σου πω ποιος είσαι
Life
20/10/2014 | 10:19

Μια νέα μελέτη κατέληξε διάφορα εξαιρετικής σημασίας συμπεράσματα μετά από ερωτήσεις που έκανε σε 2.000 ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων εταιρειών smartphone του κόσμου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι πιο ματαιόδοξοι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι εκείνοι που έχουν iPhone και ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για τα ρούχα και προϊόντα περιποίησης.

Όσοι έχουν BlackBerry κερδίζουν περισσότερα χρήματα και είναι πιο πιθανό να έχουν μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ όσοι έχουν Android συσκευές έχουν τους καλύτερους τρόπους και περνάνε πολλές ώρες στην κουζίνα τους!

Προέκυψε, επίσης, ότι όσοι έχουν iPhone έχουν μεγαλύτερη συνείδηση της εικόνας τους και θεωρούν ότι είναι πιο ελκυστικοί, από ότι οι χρήστες άλλων συσκευών.

Εκείνοι που έχουν BlackBerry, ωστόσο, είναι πιο απασχολημένοι, στέλνουν περισσότερα μηνύματα και e-mail και κάνουν περισσότερες κλήσεις.

Οι Android ιδιοκτήτες παρακολουθούν περισσότερη τηλεόραση από τους άλλους και να πίνουν το περισσότερο αλκοόλ κατά μέσο όρο την εβδομάδα από όσους έχουν iPhone και BlackBerry.

Η μελέτη βαθμολόγησε τους χρήστες σε διάφορες στιγμές της ζωής τους, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα πόντων που περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, τις καθημερινές συνήθειες τους και τον τομέα εργασίας τους…

Εσείς ποιο μοντέλο χρησιμοποιείτε; Ταυτίζεστε με το κοινό της έρευνας;

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer