Κωνσταντάκης και Ανουσάκης το «έχουν πάρει πάνω τους» το ζήτημα της εορταστικής μεταμόρφωσης της Κεφαλονιάς και πρέπει ομολογουμένως να πούμε ότι το αποτέλεσμα είναι όντως θετικό
«Δίνουν τα ρέστα τους» στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό Κωνσταντάκης και Ανουσάκης
Πολιτική
13/12/2016 | 20:37

Κάτι σαν «αμοκ» έχει πάθει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος κωνσταντάκης με τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό αφού πραγματικά οργώνει όλο το νησί δίνοντας τον παλμό και τον τόνο στο ζήτημα της εορταστικής διακόσμησης του νησιού μας.

Έναν απρόσμενο όμως σύμμαχο έχει βρει στον αγώνα που δίνει καθώς και ο Πρόεδος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Δήμου αυτές τις γιορτινές μέρες να αλλάζει την εικόνα του νησιού και να μεταφέρει στους δημότες θετική ενέργεια. Έτσι Κωνσταντάκης και Ανουσάκης το «έχουν πάρει πάνω τους» το ζήτημα της εορταστικής μεταμόρφωσης της Κεφαλονιάς και πρέπει ομολογουμένως να πούμε ότι το αποτέλεσμα είναι όντως θετικό αφού η Κεφαλονιά από άκρη σε άκρη έχει βάλει τα γιορτινά της.

Βέβαια για να πούμε την αλήθεια και για να μην παίρνουν όλο τη δόξα οι αιρετοί, τίποτα δεν θα είχε γίνει εφικτό αν οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν έβαζαν «γερή πλάτη», αφού πραγματικά τα συνεργεία του Δήμου αυτές τις μέρες έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους.

Στην πλατεία Καμπάνας βρέθηκαν και τα παιδάκια από το 3ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου όπου στα πλαίσια του προγράμματος Europe Direct μας έβαλαν σε γιορτινή διάθεση καθώς είπαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer