Ευχόμαστε στον κύριο Μιχαλάτο και την ιστοσελίδα του καλή επιτυχία στο νέο ρόλο διασκεδαστών τύπου Λάκη Λαζόπουλου που έχουν επιφυλάξει πλέον για τον εαυτό τους.
Δήμος προς Θεόφιλο Μιχαλάτο: Mε τακτικές Λάκη Λαζόπουλου δεν αλλοιώνεται η αλήθεια…
Πολιτική
27/10/2015 | 23:26

Σε σχέση με την κωμική προσπάθεια της ιστοσελίδας του κυρίου Θεόφιλου Μιχαλάτου «inkefalonia.gr» να εμφανίσει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση δήθεν να δηλώνει επίσημα ότι… «δόθηκαν αποζημιώσεις για οικοσκευές ακόμα και σε αυτούς που δεν δικαιούνταν»!!! σημειώνουμε τα εξής :
1. H «κίτρινη» δημοσιογραφία της απομόνωσης φράσεων, της παρουσίασης ειρωνειών ως δήθεν ομολογιών – παραδοχών, των αποσπασματικών βίντεο κι όλων των υπολοίπων μεθόδων παραποίησης της αλήθειας είναι καταδικασμένες στην δημόσια χλεύη και περιφρόνηση.
2. Η διαδικασία της καταβολής αποζημιώσεων για τις οικοσκευές έλαβε χώρα κατά γράμμα της κείμενης νομοθεσίας κι έχει ήδη λάβει όλες τις εγκρίσεις και τις επικυρώσεις από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.
3. Ευχόμαστε στον κύριο Μιχαλάτο και την ιστοσελίδα του καλή επιτυχία στο νέο ρόλο διασκεδαστών τύπου Λάκη Λαζόπουλου που έχουν επιφυλάξει πλέον για τον εαυτό τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer