Άμεση ήταν η απάντηση του Δήμου στη σημερινή ανακοίνωση «Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς» στα περί «κατήφορου της δημοτικής αρχής».
Μέγαρο: «Θεωρούμε άστοχη τη σημερινή ανακοίνωση του Μιχαλάτου»
Πολιτική
22/01/2013 | 15:09

Η ανακοίνωση του Δήμου Κεφαλλονιάς αναφέρει τα εξής:

”Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά δύο χρόνια τώρα είναι στο στόχαστρο μιας άδικης, σκληρής, αλλά και κίτρινης κριτικής τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. του νησιού μας.

       Παρ´ ολα αυτά η παράταξη της Ισχυρής Κεφαλλονιάς αντιμετώπισε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα όλες τις άδικες επιθέσεις και πολιτεύτηκε με ήθος και ευπρέπεια.

       Άρα κάθε κρίση και κάθε ανακοίνωση περί του αντιθέτου δεν βρίσκει έδαφος στον πολιτικό πολιτισμό της Δημοτικής Αρχής.

       Ειδικότερα σε ότι αφορά τον Θ. Μιχαλάτο εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν και κατά συνέπεια θεωρούμε άστοχη, αδικαιολόγητη και αποτέλεσμα κακών χειρισμών την σημερινή του ανακοίνωση, αρνούμενοι να γίνουμε μέρη ενός οχήματος που οδηγεί το νησί σε δρόμους άκρως ολισθηρούς.

      Σχετικά δε με την “αντίστροφη μέτρηση” που επικαλείται η ανακοίνωση αυτή έχει αρχίσει από την 1η Ιανουαρίου 2011 όταν η Κεφαλλονιά άλλαξε πορεία μετά από 30 χρόνια και θα συνεχιστεί τις επόμενες εκλογές με μια νέα μεγάλη νίκη της ισχυρής Κεφαλλονιάς και του Αλ. Παρίση.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

 

Νωρίτερα σε υψηλούς τόνους το γραφείο τύπου της «Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς» έβγαζε ανακοίνωση στην οποία καταδίκαζε τον τρόπο αντίδρασης της δημοτικής αρχής απέναντι σε ορισμένα ΜΜΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Θεόφιλου Μιχαλάτου αναφέρει τα εξής:

‘’Καλώ τη Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο, έστω και καθυστερημένα, να σταματήσουν τον κατηφορικό δρόμο που έχουν πάρει. Να ξαναβρούν την ψυχραιμία τους και να προσπαθήσουν με αξιοπρέπεια να τερματίσουν το υπόλοιπο της θητείας τους.

Στο πρόσωπο μου, εδώ και χρόνια, ειδικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, λίγο νωρίτερα βέβαια αυτή τη φορά,  γίνεται μάταια μια προσπάθεια να κολλήσει λάσπη.

Θέλω να γνωρίζουν οι λασπολόγοι ότι θα γίνω μπροστάρης στον αγώνα για να ξαναβρεί η Κεφαλονιά το δρόμο της. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για σεβασμό, αξιοπρέπεια, ελπίδα, αλληλεγγύη, ανάπτυξη, προοπτική, για όλα όσα  έχει ανάγκη η τοπική μας κοινωνία.

Το ρολόι  της αντίστροφης μέτρησης ξεκίνησε.

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Επικεφαλής της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ’’

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer