Ο κ. Παπαχριστόπουλος επέλεξε να αναπαραγάγει «το χειρότερο διαδικτυακό πεζοδρόμιο» από το Βήμα της Βουλής οπότε θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του
Δήμος: Ανάξια λόγου η επερώτηση για το Δήμο του βουλευτή των ΑΝΕΛ
Πολιτική
09/09/2016 | 19:25

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά, απλά και μόνο για την πραγματική ενημέρωση των δημοτών μας, ότι όλες οι ανώνυμες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού, είναι αστείες νομικά, εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με την σύγχρονη νομοθεσία της δημόσιας διοίκησης, περιέχουν πρόδηλα ψεύδη τα οποία αποδεικνύονται με πανεύκολο τρόπο, είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, φαιδρών πολιτικών μας αντιπάλων που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι η αστεία καταγγελία των 62 σελίδων, την οποία έχουν κάνει «σημαία» κάποια παρα-site, έχει ήδη τεθεί στο αρχείο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και μοιραία ίδια θα είναι η τύχη της και στα υπόλοιπα όργανα ελέγχου όπως ακριβώς θα γίνει και με τις υπόλοιπες ανώνυμες καταγγελίες, αφού πρόκειται για έγγραφα με αυταπόδεικτα ψεύδη χωρίς καμία νομική τύχη.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος επέλεξε να αναπαραγάγει «το χειρότερο διαδικτυακό πεζοδρόμιο» από το Βήμα της Βουλής οπότε θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer