Για άλλη μια φορά το γνωστό παραsite …«ανακαλύπτει μέγα σκάνδαλο» για τον Δήμο Κεφαλλονιάς σκορπώντας ξανά το γέλιο σε όλους
Δήμος: “Άνθρακες ο θησαυρός…”
Πολιτική
16/04/2015 | 13:12

Για άλλη μια φορά το γνωστό παραsite της «εμμονικής» με την Δημοτική Αρχή κας Χιόνη …«ανακαλύπτει μέγα σκάνδαλο» για τον Δήμο Κεφαλλονιάς σκορπώντας ξανά το γέλιο σε όλους.  Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθούμε με το παραπλανητικό δημοσίευμα, όπως συνήθως κάνουμε, εντούτοις προκειμένου να μην δημιουργούνται αλλοιωμένες εντυπώσεις σε όσους δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα σημειώνουμε τα εξής :

  1. Η απόφαση για τον διαγωνισμό του έργου – προμήθεια «Αναβάθμιση Φωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων Αργοστολίου για εξοικονόμηση ενέργειας» ακυρώθηκε για καθαρά τυπικούς λόγους όπως είναι ευνόητο σε οποιοδήποτε αναγνώσει την ακυρωτική απόφαση. Το γνωστό παραsite απομονώνει φράσεις και λέξεις, κατά την συνήθη τακτική του «κιτρινισμού» ώστε να δημιουργεί παραπλανητικές εντυπώσεις και να παραπληροφορεί τους αναγνώστες του, τους οποίους προφανώς δεν σέβεται.
  2. Είναι γνωστό ότι σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους Δήμους ακυρώνονται διαρκώς πλήθος αποφάσεων καθώς η νομοθεσία μας είναι σύνθετη, πολύπλευρη και πολλές φορές προκύπτουν διαφωνίες κατά την ερμηνεία της. Επομένως είναι τουλάχιστον αστεία η διόγκωση που επιχειρείται με αφορμή την ακύρωση μιας από τις χιλιάδες αποφάσεις που λαμβάνει ο Δήμος Κεφαλλονιάς.
  3. Επισημαίνουμε ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ήταν δημόσιος, ανοιχτός, μειοδοτικός και διενεργήθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού, που αποτελείται από δημοτικούς υπαλλήλους, τα πρακτικά της οποίας καλείται η Οικονομική Επιτροπή απλά να επικυρώσει. Άρα είναι τουλάχιστον συκοφαντικό για τυπικά θέματα να εμφανίζονται τέτοιου είδους δημοσιεύματα.
  4. Αναμένουμε με αγωνία … «το επόμενο σκάνδαλο» που θα «ανακαλύψουν τα λαγωνικά» της κας Χιόνη καθώς τις δύσκολες μέρες που ζούμε χρειάζεται και το γέλιο στην ζωή μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer