Στις εκλογές του Μαΐου οφείλουμε να αναδείξουμε καινούρια πρόσωπα, με γνώσεις, αξίες και προπαντός με όρεξη να προσφέρουν στην τοπική Αυτοδιοίκηση
Δήλωση υποψηφιότητας Ιωάννας Τζιλιάνου
Πολιτική
15/05/2014 | 17:44

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισα να συμμετάσχω στο Συνδυασμό της «Ενωμένης Τετράπολης», με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καλαφάτη ως υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου. Οι αξίες και οι αρχές του εν λόγω Συνδυασμού συγκλίνουν με τις δικές μου απόψεις για το πώς οφείλει να λειτουργεί ένας «Καλλικρατικός» Δήμος ,ιδίως  σε μια περίοδο βαθιάς και παρατεταμένης αξιακής, ηθικής ,θεσμικής και πολιτικής κρίσης που βιώνει η Χώρα μας.

Στις εκλογές του Μαΐου οφείλουμε να αναδείξουμε καινούρια πρόσωπα, με γνώσεις ,αξίες και προπαντός με όρεξη να προσφέρουν στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Η επιλογή συμμετοχής μου στο συγκεκριμένο συνδυασμό  βασίζεται στις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Δήμος Κεφαλονιάς οφείλει και μπορεί να γίνει πρότυπο ορθής διαχείρισης και οργανωτικού μοντέλου.

Στο επίκεντρο της λειτουργίας του Δήμου  πρέπει να βρίσκεται το τρίπτυχο Αποκεντρωμένη Κεφαλονιά, ο πολίτης (κοινωνική πολιτική, μέριμνα για τους ασθενέστερους) και η επίλυση των προβλημάτων των δημοτών με την αξιοποίηση όλων των εργαλείων που παρέχει ο νόμος «Καλλικράτης». Η «Ενωμένη Τετράπολη» έχει όραμα, αλλά και άτομα ικανά να προσπαθήσουν για την επίτευξη του, πάντοτε με γνώμονα την ανάπτυξη του νησιού μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα. Η απαξίωση της πολιτικής δεδομένη. Όμως σε μια συντεταγμένη Δημοκρατία, όλες  οι προσδοκίες των πολιτών για αλλαγές μετουσιώνονται πάντοτε μέσα από τις εκλογικές αναμετρήσεις. Ο Δρόμος για την Ιθάκη είναι μακρύς. Σε αυτό το ταξίδι σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς.

Η στήριξη σας είναι η Δύναμη μας.

                                                                                                      Ιωάννα  Τζιλιάνου.

                                                                                                           Διεθνολόγος.

(Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Διοίκηση- Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer