Δεκάδες πιστοί απ΄ όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς γέμισαν ασφυκτικά τη Μητρόπολη και του γύρω δρόμους περιμένοντας να υποδεχθούν τον «παπά της καρδιάς τους, το παπά Γεράσιμο» όπως όλοι τον ήξεραν
Δάκρυσε η Κεφαλονιά στην υποδοχή του Γεράσιμου
Εκκλησία
22/06/2015 | 19:21

Δεκάδες πιστοί απ΄ όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς γέμισαν ασφυκτικά τη Μητρόπολη και του γύρω δρόμους περιμένοντας να υποδεχθούν τον «παπά της καρδιάς τους, το παπά Γεράσιμο» όπως όλοι τον ήξεραν. Ακριβώς στις επτά το απόγευμα η πομπή με τη σορό του Μητροπολίτη κυρού Γεράσιμου έφθασε αρχικά στον Αρχάγγελο με τον κόσμο να κλαίει και να μην αφήνει τη νεκροφόρα να προψωρήσει. Οι ίδιες σκηνές εκτυλίχθησαν και στη Μητρόπολη με τη Φιλαρμονική του Δήμου να αποδίδει τιμές στο σεπτό σκήνωμα του Ιεράρχη αλλά και τους δεκάδες πιστούς να φωνάζουν «Άξιος – Άξιος». Αμέσως μετά τελέσθηκε τρισάγιο παρουσία των Μητροπολιτών Ηλεία κ. Γερμανού, Σύρου κ. Δωρόθεο και Νικαίας κ. Αλέξιου.
Στη τελετή υποδοχής ήταν παρών το Λύκειο Ελληνίδων, ιερείς από όλο το νησί, οι αρχές του τόπου κ.α.
Σε λίγο θα ξεκινήσει αγρυπνία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας όπου και θα παραμείνει έως αύριο το μεσημέρι η σορός του εκλιπόντος Ιεράρχη.

Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ. dehsh_mhtropolh_gerasimos dehsh_mhtropolh_gerasimos (2) dehsh_mhtropolh_gerasimos (6) dehsh_mhtropolh_gerasimos (3) dehsh_mhtropolh_gerasimos (7) dehsh_mhtropolh_gerasimos (4) dehsh_mhtropolh_gerasimos (8)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer