Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Δημήτρης Φιοραβάντες, γνωστός άλλωστε για την ικανότητά του να οργανώνει καταστάσεις κεφιού και διασκέδασης, το έριξε έξω και το γλέντησε για τα καλά.
Γλέντι χωρίς προηγούμενο για τον Φιοραβάντε..
Κοινωνία
01/11/2014 | 16:54

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο Δημήτρης Φιοραβάντες, γνωστός άλλωστε για την ικανότητά του να οργανώνει καταστάσεις κεφιού και διασκέδασης, το έριξε έξω και το γλέντησε για τα καλά.

Σε γνωστή ταβέρνα στον Αγκώνα, συγκεντρώθηκαν πάνω από 50 φίλοι του, οι οποίοι τον τίμησαν και με το παραπάνω, ενώ ο χώρος του μαγαζιού κυριολεκτικά μετετράπη σε πίστα για επίδοξους χορευτές.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Τζωρτζάτος, που δεν άφησε ζεϊμπέκικο για ζεϊμπέκικο να πάει χαμένο. Από κοντά και οι Νίκος Ανουσάκης, Αντώνης Γεωργόπουλος, Σάββας Σαββαόγλου, Μανώλης Βαλέτας, Σταύρος Τραυλος, Ειρήνη Στεφάτου, Κυριάκος Σταμούλης, Θεοτόκης Καβαλλιεράτος, Βαγγέλης Κονάδης, Θοδωρής Φλωράτος, Ξενοφώντας Ευαγγελάτος, Μαρία Αμβροσιάτου, Νίκος Σκλαβούνος, ο αστυνομικος διευθυντής Ανδρέας Αυγέρης, ο Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης και άλλοι πολλοί.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον αδελφικό φίλο του Δημήτρη, Γιάννη Δανάλη, ο οποίος φρόντισε η συγκεκριμένη βραδιά να μείνει αξέχαστη τόσο στον Φιοραβάντε όσο και στους υπόλοιπους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Νίκος Ανουσάκης, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στον κ. Δανάλη και τόνισε πόσο σημαντική είναι η δράση του στο νησί συνολικά.

Να ευχηθούμε και εμείς στο e-kefalonia χρόνια πολλά στον Δημήτρη και να μην χάσει ποτέ το χάρισμα της επικοινωνίας που τον διακατέχει!

giorti-fioravante2 giorti-fioravante1 giorti-fioravante3 giorti-fioravante4 giorti-fioravante5 giorti-fioravante6 giorti-fioravante8 giorti-fioravante7 giorti-fioravante9 giorti-fioravante10 giorti-fioravante11 giorti-fioravante12 giorti-fioravante13 giorti-fioravante14 giorti-fioravante15 giorti-fioravante16 giorti-fioravante17 giorti-fioravante18 giorti-fioravante19 giorti-fioravante20 giorti-fioravante21

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer