Συγχαρητήρια στην επιτροπή των γυναικών της Ομοσπονδίας για την τρομερή επιτυχία και χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του Πλανήτη μας
Γιόρτασαν τη Γυναίκα, βοήθησαν και το Χαμόγελο του Παιδιού
 Ομογένεια
12/03/2015 | 11:13

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Στις 8 Μαρτίου γιορτάζει κάθε γυναίκα, σύζυγος ,κόρη, αδελφή, μάνα φίλη, και ερωμένη. Υπενθυμίζοντας σε όλους την σημαντική δύναμη που διαθέτει το ωραίο φύλο.

Η νεοσύστατη επιτροπή γυναικών της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης πραγματοποίησε χορό μετά δείπνου στο κέντρο την Ομοσπονδίας αφενός να τιμήσει την γυναίκα αφετέρου με τα καθαρά έσοδα να βοηθήσουμε το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η νεοσύστατη επιτροπή με πρόεδρο την Χριστίνα Κωστάκη (πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Αθηναίων της Νέας Υόρκης) βοηθουμένη από τις κυρίες της οργάνωσης συνέβαλαν τα μέγιστα για την μεγάλη επιτυχία.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης παρουσίασε το όλο πρόγραμμα ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας.

Ο πρόεδρος από το χαμόγελο του παιδιού κος Γιαννόπουλος μας μίλησε τηλεφωνικά από την Αθήνα.

Ως γνωστό το χαμόγελο του παιδιού είναι ένας εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικός  που έχει να κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του παιδιού και κύριο μέλημα του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών καθημερινά 24 ώρες την ημέρα 365 ημέρες το χρόνο και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την σωματική ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκε η ορχήστρα του Γιάννη Παπαστεφάνου.

Συγχαρητήρια στην επιτροπή των γυναικών της Ομοσπονδίας για την τρομερή επιτυχία και χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του Πλανήτη μας.

gynaika-omogeneia (1) gynaika-omogeneia (2) gynaika-omogeneia (3) O O O O gynaika-omogeneia (9) gynaika-omogeneia (10) O O O O O O gynaika-omogeneia (17) gynaika-omogeneia (18) gynaika-omogeneia (19) gynaika-omogeneia (20) gynaika-omogeneia (21) gynaika-omogeneia (22) gynaika-omogeneia (23) gynaika-omogeneia (24) gynaika-omogeneia (25)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer