Με την ευκαιρία θα ήθελα να προτείνω κάτι, που το έχω ξαναπροτείνει εδώ και 3 χρόνια, και δεν έχει γίνει τίποτε
Για το θεατράκι στο “μπαστούνι”
Πολιτισμός
23/07/2016 | 10:15

Είναι η Πέμπτη συνεχής χρονιά που η Χορωδία και Μαντολινάτα μας , διοργανώνουν  στην Πανσέληνο του Ιουλίου , μεγάλη και πολυποίκιλη εκδήλωση στο θεατράκι στον προβλήτα τουριστικών σκαφών , στο Αργοστόλι , και πάντα με επιτυχία . Μουσική και τραγούδια , θέατρο , ποίηση , χορός , κά. , γεμίζουν την όμορφη βραδιά , και ο κόσμος , που γεμίζει ασφυκτικά το θεατράκι και τον γύρω χώρο , το ευχαριστιέται και το εκδηλώνει με κάθε τρόπο.

Το θεατράκι αυτό χωράει περίπου 200 άτομα , καθιστά , και με πρόσθετα καθίσματα , πλαστικά , μπορεί να δεχτεί άνετα περίπου 600 άτομα .

Φυσικά δεν πρόκειται για ένα μελετημένο θέατρο , με τις υποδομές που χρειάζεται ( φωτισμούς , αποδυτήρια , κά. )  , και βέβαια δεν ελέγχεται η είσοδος , σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις εισιτήριο . ‘Όμως είναι μια πολύ καλή λύση για τέτοιες εκδηλώσεις , δίπλα στην θάλασσα , και ο κόσμος έχει δείξει να το ευχαριστιέται πολύ .

Ευχαριστώ πολύ , λοιπόν εκ μέρους της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου την διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου , για την παραχώρηση της χρήσης του , κάθε χρόνο , που τόσο μας διευκολύνει , από τότε που έκλεισε η Γέφυρα , όπου επί άλλα πέντε χρόνια ( 2006 – 2011 ) στήναμε την εκδήλωσή μας .

Με την ευκαιρία θα ήθελα να προτείνω κάτι , που το έχω ξαναπροτείνει  εδώ και 3 χρόνια , και δεν έχει γίνει τίποτε .

Είναι κάτι που όσοι έρχονται στο θεατράκι και κάθονται στις κερκίδες του , παραπονούνται γιατί κουράζονται  .

Με ένα πολύ μικρό έξοδο και λίγο κόπο , κάθε χρόνο ( εάν θέλουμε να αφαιρούνται τους χειμώνες ) , μπορούν να τοποθετηθούν στις κερκίδες , που υπάρχει υποδομή , 200 πλαστικά καθίσματα σταδίου , όπως αυτά της φωτογραφίας , κι αμέσως θα έχουμε ένα πολύ καλό θεατράκι , άνετο και χρήσιμο , μέχρι το νησί αποκτήσει το μεγάλο του ανοιχτό θέατρο , που τόσο λείπει .!!

ΡΩΣΣΕΤΟΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΛΟΥΖΗΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer